Zie, hoe mooi jij bent! 

Paarden zijn onze beste coaches

Geven wat een paard nodig heeft, dat is waar HorseFit- & Wellness voor staat. Maar wist je dat paarden ook feilloos weten wat wij mensen nodig hebben?

Hun aard als vluchtdier stelt paarden in staat om het kleinste detail in de omgeving waar te nemen. Zo herkennen zij ook jouw diepste gevoelens. Gevoelens die je soms moeilijk vindt, liever verbergt of misschien zelfs wegstopt. In hun reactie op jou zijn paarden altijd puur en zonder oordeel. Zo geven paarden jou een dieper inzicht in jezelf. Paarden zijn onze beste coaches!

Ontdek je eigen kracht 

Wil je in je leven iets veranderen maar weet je niet hoe? Lukt het je niet om een situatie te verbeteren? Heb je een dilemma waar je niet uitkomt? Of wil je beter zicht op je persoonlijke eigenschappen? Dan biedt coaching met paarden jou een mooie kans om vooruit te komen!

Samen met onze paarden helpt Lonneke jou om het beste uit jezelf te halen. Om inzicht te krijgen in je eigen kracht, je doelen te bereiken en patronen te doorbreken.

Kennis van paarden en rijkleding heb je niet nodig; de sessies zijn geschikt voor iedereen en je blijft zelf met beide benen op de grond! 

 

In onderstaand filmpje krijg je alvast een eerste indruk:

 

Ervaren & Betrokken

 

Lonneke coacht vanuit de kracht van haar jarenlange ervaring als arts, manager en moeder. Gebundeld met haar liefde voor paarden, haar interesse in de drijfveren van mensen en haar wens om anderen te bieden wat nodig is.

Haar opleiding aan de toonaangevende Academie voor Paard- en Lifecoaching staat garant voor haar vakkundigheid.