HorseFit- & Wellness in de spotlights!

RTL4 – Onderweg naar…

29 maart 2020

Het RTL 4 programma “Onderweg naar de Regio” gaat langs alle regio’s in Nederland, laat unieke locaties zien en belicht het ondernemerschap. Welke factoren bieden het bedrijf kansen en zorgen voor groei? Op zondag 29 maart om 15.30 uur lag de focus op HorseFit- & Wellness. Uitzending gemist? Neem alsnog een kijkje in onze keuken!

DE HOEFSLAG

“Van natuurlijke poldersloot naar waterbaan voor paarden”

26 maart 2020

Tekst: Michelle Klutman

Annemieke Koene en Lonneke van Duurling zijn een jaar geleden na veel research te hebben gedaan gestart met een eigen waterbaan. Hun bedrijf HorseFit- & Wellness is gevestigd in Bergambacht. De waterbaan wordt aangeboden voor training en revalidatie en ieder paard is er welkom.

Koene runde een paarden pension en van Duurling was arts van beroep. In 2018 kwamen ze in de situatie dat ze opnieuw wilden beginnen op een nieuwe locatie. “We wilden paardensport en paardenwelzijn beter met elkaar verbinden. Eerst zijn we research gaan doen en begonnen bij een paardenzwembad en aquatrainer…..

AD GROENE HART

“Een Nederlandse primeur in Bergambacht”

15 februari 2020

Tekst: Pieter van der Laan

Paarden genieten van de nieuwe, 85 meter lange polderwaterbaan in Bergambacht, een primeur voor Nederland. En het is nog eens goed voor ze ook…..